SERVICII

Marathon Trade are acoperire națională si oferă servicii complete de administrare a lanțului de aprovizionare, prin integrarea activităților de distribuție, transport, logistică, marketing, mercantizare.

DISTRIBUȚIE ȘI TRANSPORT

Oferim acest serviciu atât pentru produsele alimentare cât şi pentru cele nealimentare. De asemenea, vă punem la dispoziţie serviciul şi pentru produsele care necesită temperatură controlată.

LOGISTICĂ

Gestionăm întreg sistemul logistic – de la paleţi la bucăţi. Putem să facem împachetări promoţionale, personalizate.
Datorită sistemului de transport dezvoltat, personalizat pentru fiecare client, putem livra cu tirul sau cu mini-van-uri, în funcţie de solicitările specifice primite.
Avem 13 filiale în toate oraşele importante din România (Bacau, Braila, Iaşi, Suceava, Oradea, Baia Mare, Craiova, Piteşti, Ploieşti, Craiova, Deva, Târgu Jiu, Timişoara, Braşov ), depozitul central: Ilfov, o capacitate de depozitare de peste 20,000 metri pătraţi, o flotă de 480 mașini.

MARKETING

Prin intermediul personalului specializat oferim servicii de marketing, servicii de dezvoltate şi implementare în concordanţă cu strategiile clienţilor noştri. Printre aceste servicii se numară:
– Oferirea de consultanţă în alegerea acelui mix de produse care răspunde nevoilor unui numar cât mai mare de consumatori ţintă şi care poate contribui la creşterea vânzărilor şi a profitabilităţii fiecărei categorii în parte şi magazinului pe ansamblu;
– Vânzari de produse speciale, customizate pentru fiecare client, preocupându-ne să depăşim aşteptările clientului;
– Oferirea de cross promotion, combinând produse diferite ţinând cont de tendinţele în consum;
– Semnalizarea magazinului cu materiale promoţionale (afişe, wobbler-e, flyer-e);

MERCANTIZARE

Furnizăm serviciu integrat de “management al raftului” în magazin prin mercantizarea produselor. Acesta se implementează în toate locaţiile comerciale şi se face în conformitate cu planogramele agreate, luând în considerare promoţiile lunare ale partenerilor noştri.
Respectăm calendarele promoţionale şi îi ajutăm pe partenerii noştri cu implementarea promoţiilor aferente, le furnizăm informaţii din magazine şi le punem la dispoziţie rapoartele de mercantizare necesare.